Ο Μίτος της Μνήμης

Πολιτική επιστροφής χρημάτων και επιστροφών

Ενημερώστε έγκαιρα καλώντας στο 210 1345667 ή στέλνοντας e-mail στο info@omitostismnimis.gr. Θα σας ζητηθούν ο κωδικός παραγγελίας και τα προσωπικά σας στοιχεία. Η συνέχεια της διαδικασίας μπορεί να γίνει επικοινωνώντας τηλεφωνικά είτε μέσω email με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Παρακαλώ μην επιστρέφετε προϊόντα χωρίς να έχετε πρώτα επικοινωνήσει μαζί μας.

Στη συνέχεια προχωρείτε σε αποστολή του προϊόντος με courier. Συσκευάζετε το προϊόν που παραλάβατε με προσοχή, και το στέλνετε πίσω σε εμάς μαζί με τα απαραίτητα παραστατικά (απόδειξη, δελτίο επιστροφής κλπ.). Ενημερώνουμε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση που επιστραφούν προϊόντα με υπηρεσίες που η εταιρία μας δεν έχει συνεργασία και απαιτηθεί να εξοφληθούν μεταφορικά ή άλλα έξοδα από εμάς, η χρέωση δεν θα γίνεται δεκτή.

Προσοχή: Εφόσον δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφών/ αλλαγών, το προϊόν θα αποστέλλεται πίσω στον αποστολέα με δικά του έξοδα.

Ο καταναλωτής ευθύνεται για τυχόν μείωση της αξίας των αγαθών μόνο ως αποτέλεσμα της διαχείρισης των αγαθών άλλης πλην εκείνης που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών. Δεν ευθυνόμαστε και δεν θα αποζημιώσουμε καταναλωτή ούτε θα παράγει αποτελέσματα η υπαναχώρηση σε περίπτωση που έχει προκληθεί ζημία στα αγαθά από υπαιτιότητα του καταναλωτή ή σε περίπτωση χρήσης η οποία υπερβαίνει το αναγκαίο για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών.